Sinnamannen og kakelakken med den stygge jakka...

Det er lenge siden jeg har sett barneTV sammen med ungene. BarneTV har vært litt "ut" de siste årene. Eldstemann har vokst litt fra det og er mest interessert i Newton og programmene etter barneTV, mens minstemann ikke har vært noe særlig interessert i tv generelt.

I desember måned satte vi oss imidlertid ned sammen og storkoste oss med nissejenta, storm, stjerna og jul på månetoppen. Nydelig serie med et fantastisk budskap om å dele, være venner, glede seg og bry seg om hverandre. Serien var fengende både for lilleputt og eldstemann ( tom mamma så en episode hun hadde mistet på nett-tv)

De som klager på at barneTV ikke er som før i tiden må da vel ta feil?!? BarneTV er vel minst like bra som da jeg var liten med bakkebygrenda, emil og pippi?

MEN det var helt til jeg så barneTV idag... Først en episode om en jentekakelakk som hadde vinterdepresjon og som alle lo av fordi hun hadde så stygg jakke. Hun ville bort og ville at Nordlyset skulle komme å ta henne. Dette etterfulgt av Sinnamannen som handlet om en mamma som holdt på å lage middag til gutten sin mens pappaen satt i godstolen foran TV og skrapte med neglene i stolen fordi han begynte å bli sint. Ekle lyder, ekle animasjoner og en mamma som sier stakkars pappa, ikke så lett for pappa før hun sender gutten på rommet sitt. Gutten ligger under dyna og roper "det er ikke pappa- det er sinnamannen" mens stua ( og mora ) blir rasert..

http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:klipp/828575

Hva skjedde med barneTV. Historiene har helt sikkert et poeng, men må det være så dystert og skummelt?? Nrk- super trodde jeg var trygt å la stå på? Tror jeg vil følge litt bedre med fremover...

#nrk #barnetv #nrksuper #sinnamannen #tvogbarn

Én kommentar

Marita-Susan

11.01.2015 kl.21:46

:))

Skriv en ny kommentar

hits