Vårinteriør?!?! HALLO?!?!?!

Jeg er en av de som ikke pynter til jul i begynnelsen av desember. Vi henger opp julestjerner og lager dekorasjon med adventslys. Selve julepyntingen begynner ikke før 22 desember og først på kvelden lillejulaften pyntes treet og pakkene tas frem. Eldstemann får være med på å pynte, men det er fremdeles sånn at når ungene står opp på julaften, så hviler det en magisk stemning over det forvandlede huset.

Vi hiver ut jula 6 januar. Aldri før! Det er ikke fordi vi er late, men fordi vi koser oss nyttårshelgen og dagene etter med turer og aktiviteter sammen. Det er ikke fordi vi ikke gidder å rydde vekk jula. Hvorfor skal vi bryte ut og stresse med å ta vekk all julepynten i de dagene vi har fri sammen med barna og skal forberede skolestart og barnehagestart? Det er vel mye beste å heller avvente til hverdagen har startet og ungene er opptatt med å leke med ungene i gata som har kommet hjem fra juleferie.

Halvor Bakke- jeg er sterkt uenig i din påstand at de som ikke rydder ut jula er late!! Du mener at det er på tide å ta inn vår (!) interiøret... Ikke visste jeg at vi hadde eget våronteriør...? Jeg vet at mormor praktiserte sommer og vintergardiner, men også der er jeg for lat... Kjære Halvor, når jeg pynter til jul er det for å skape en magisk stemning for barna mine som skal forsterke bardomsminnene. Jeg har ikke tenkt å ødelegge de med at de skal huske ei stressa mamma som stresser ut jula for å få på plass nyttårspynten for så å panikkrydde etter siste raketten for å få installert VÅRINTERIØRET...

Nei, jeg forholder meg til 6 januar... Og var så lat at jeg ventet helt til i dag før jeg kjøpte primula til pynt på spisebordet.. For jeg er så supermamma-superkvinme-superdame at NOE vårinteriør må jeg jo ha etter å bli litt påvirket av en sånn artikkel...

Litt skamfull er jeg fornøyd med nye blomster og at jeg har prioritert tiden min med barna fremfor å ha et hjem lik en interiørkatalog.. Kjære Halvor... Istedet for å gjøre oss skamfull over banaliteter.. Få heller øynene opp for de viktige tingene!!!

http://www.vg.no/forbruker/julen/har-du-fortsatt-julepynt-da-er-du-lat/a/23368368/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits